Clinica Medicala Synexus

Căutați în Clinici

Căutați în Clinici

Horea Borogan

Managerul Clinicii

"Buna ziua, Numele meu este Horea Borogan si sunt administrator la CLINICA MEDICALA SYNEXUS. Va multumim ca ati ales sa vizitati site-ul nostru si va invit sa cititi cat mai multe informatii despre Clinica Medicala Synexus. "

Clinica acopera o gama larga de servicii precum: consultatii medicale, analize de laborator, osteodensitometrie, explorari functionale ( Spirometrie, EKG, DXA).

Oferim consultatii medicale in urmatoarele specialitati: Cardiologie, Diabet, Pneumologie, Reumatologie, Neurologie, Medicina Interna, Endocrinologie, Ortopedie, Ginecologie, dermatologie, Psihiatrie, Gastroenterologie.

Veti fi întâmpinat de către recepţionerii noştri şi speram sa oferim confortul si profesionalismul pe care va asteptati sa le gasiti in centrele medicale private.

Toate centrele sunt dotate cu echipamente moderne, necesare pentru consultatiile medicale si studiile clinice.

De exemplu, clinica noastra este dotata cu osteodensitometru tip Horizon Wi, producator Hologic Inc.- de ultima generatie, pentru măsurarea densităţii osoase pentru evaluarea osteoporozei, atat pentru consultatii medicale cat si pentru studii clinice.

Pe lângă faptul că au calificări medicale în domeniile terapeutice în care suntem implicaţi, toţi doctorii şi toate asistentele sunt instruiţi la standardul de Reguli Internaţionale de Bună Practică în Studiul Clinic (GCP) şi îşi menţin certificarea la acest standard.

Informații despre clinică

Detalii de Contact

Șoseaua Pantelimon 248-250
Bucuresti
021611 BUCHAREST

Studiile noastre

Sănătatea Articulațiilor