Cum particip la un studiu clinic?

Ce ați dori să știți?

Ce ați dori să știți?

Nurse taking the blood pressure of her patient

Participarea la un studiu clinic este o alegere personală, iar noi vă vom pune la dispoziţie toate informaţiile de care aveţi nevoie pentru a lua o decizie informată.

Vă încurajăm să discutaţi despre decizia dvs. şi cu apropiaţii dvs.

Dacă decideţi că sunteţi interesat de o eventuală participare, vă vom face experienţa cât mai simplă şi mai plină de informaţii cu putinţă:

Când vă înscrieţi de pe orice pagină a acestui site, vă vom pune câteva întrebări cu privite la starea dvs de sanatate pentru a vedea dacă sunteţi eligibil pentru unul dintre studiile noastre, deoarece este important să aflam mai multe despre dvs si astfel sa gasim studiul potrivit pentru dvs.

1

In momentul in care ne contactati va putem programa pentru o evaluare a starii de sanatate sau pentru o discutie formala.

2

In functie de rezultate daca sunteti eligibil pentru un studiu clinic un membru al echipei noastre va va explica in detaliu beneficiile si riscurile si va va inmana un formular de consimtamant informat .

3

Puteti lua acest formular acasa sa-l il discutati cu membrii familiei inainte de a lua o decizie .

4

Daca doriti sa participati si semnati formularul de consimtamant informat vi se va inmana un plan simplu de tratament pe care sa il urmati . Afectiunea dumneavoastra va fi monitorizata pe tot parcursul studiului si veti avea permanent sprijinul si sfatul unui specialist .

5

Planul de tratament poate presupune vizite la clinica in mod regulat si este posibil sa va putem ajuta cu aranjamentele de calatorie. Deasemenea puteti veni insotit de o persoana care sa va ofere sprijin moral in orice moment.

6

Retineti ca puteti sa va exprimati interesul fara sa fiti de acord cu participarea la studiu si ca sunteti lliber sa va retrageti consimtamantul in orice moment fara sa oferiti un motiv anume

Sunteti interesat de studiile noastre ?

Sunati la: 00314379300 sau 0314379301