Parteneriat Profesional

Ce ați dori să știți?

Ce ați dori să știți?

Healthcare Professional Partnering

Colaborăm cu cadre medicale, precum medici de familie pentru a oferi un serviciu eficient şi productiv pentru pacienţi şi clienţi. Relaţiile pe care le avem cu cadrele medicale sunt esenţiale în realizarea inovaţiei în lumea medicinii.

Parteneriatul cu Synexus înseamnă beneficii pentru pacienţii dvs. şi pentru practica dvs. sub numeroase aspecte. În fond, la asta se referă un parteneriat şi la Synexus luăm relaţiile foarte în serios.

Fiecare studiu pe care îl desfăşurăm este revizuit şi aprobat de catre Comisia Nationala de Bioetica a Medicamentului si a Dispozitivelor Medicale (CNBMDM) si Agentia Nationala a Medicamentului si a Dispozitivelor Medicale care au revizuit şi aprobat validitatea medicală, precum şi profilul de riscuri şi beneficii al studiului. Pentru a oferi pacienţilor noştri accesul la studiile clinice, dorim să implicăm medicii de familie şi să colaborăm cu dvs. pentru a identifica pacienţii care pot fi eligibili pentru studii de cercetare clinică.

Tratăm parcursul pacientului cu sensibilitate pentru a-i îndruma şi pentru a-i incuraja pe durata procesului de eligibilitate.

Vă invităm să aflaţi mai multe despre modul în care ne puteţi ajuta în acest demers.