Cum lucrăm

Ce ați dori să știți?

Ce ați dori să știți?

Medicilorde familie le este uşor să ne ajute

Ne dăm seama că nu toţi medicii de familie pot  să dedice timp şi resurse pentru a desfăşura studii clinice, dar că ar dori sa acorde pacientilor lor accesul la beneficiile participării la studii clinice.
De aceea Synexus face acest lucru cat se poate de usor pentru medicii de familie pentru ca acestia sa ne ajute sa gasim pacienti voluntari adecvati.

Cu toţi beneficiem de pe urma relaţiei noastre

Ne concentrăm pe dezvoltarea unor relaţii reciproc benefice cu medicii de familie, astfel încât pacienţii acestora să obţină accesul la cercetarea clinică fără ca medicii de familie să petreaca timpul administrând studiul.

Pacienţii medicilor de familie beneficiază de îngrijire medicală superioară şi de potenţiala vindecare de afecţiunile de care suferă.

Desfăşurarea studiului nu intră în sarcina medicului de familie astfel că impactul pe care îl are asupra volumului activităţii acestuia este redus la minimum.

In colaborare cu medicii de familie,  putem să ducem medicina mai departe.

Procesul este simplu.

De-a lungul anilor de experienţă, am rafinat în permanenţă procesele de colaborare cu medicii de familie parteneri.

1

Synexus este însărcinat să furnizeze studii clinice şi obţine toate aprobările etice corespunzătoare.


2

Echipa de relaţii clinice de la Synexus se aliniază la practicile partenerilor pentru a obţine acordul de participare la studiul clinic.


3

Medicii de familie parteneri caută în baza de date pacienţi corespunzători. Acestea sunt în general căutări de bază, axate în principal pe sex, vârstă şi afecţiunea medicală.

4

Pacienţilor medicilor de familie li se trimite o scrisoare aprobată sub aspect etic, în care li se prezintă studiul şi li se solicită să contacteze Synexus în cazul în care sunt interesaţi.

5

Opţiunea pacientului este o parte esentiala a procesului. În fond, pacientul este cel care decide să contacteze Synexus în mod direct dacă este interesat să participe la studiu.


6

Dacă un pacient este acceptat în studiu, vom cere medicului de familie să confirme istoricul medical al pacientului.

7

Toate rezultatele de analize relevante sunt comunicate medicului de familie conform practicii GCP.